Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Apéros
Christmas
DIY
Entrées

Zandkoekjes met geitenkaas, walnoten en gekonfijte frambozen-ui & Champagne-marc

Wat als de eindejaarsfeesten het hele jaar door zouden plaatsvinden? Wilt u een aperitief organiseren met familie of vrienden, dan kan dat met deze heerlijke zandkoekjes met geitenkaas, walnoten en frambozen-uienkonfijt & Champagne-draf.

Absoluut de moeite waard om te testen!

Sablés au fromage de chèvre, noix et confit d’oignons framboise & marc de Champagne
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • icon-users Serving 6 pers
  • icon-clock Time 30 min
Ingrediënten voor 20 zandkoekjes: 
  • 150 gram verse geitenkaas
  • 150gr farine
  • 70 g halfgezouten boter op kamertemperatuur
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 takjes rozemarijn
  • Zout en peper
  • 1 handvol walnoten
  • Frambozen-ui gekonfijt & Champagne-marc

 

Voorbereiding 

  1. Meng alle ingrediënten samen in een keukenmachine.
  2. Voeg de helft van de gemalen walnoten en de helft van de fijngehakte rozemarijn toe.
  3. Vorm een lange, regelmatige worst. Wikkel in vershoudfolie en
  4. Zet minimaal 1 uur in de koelkast.
  5. Verwarm je oven voor op 180°C.
  6. Snijd met een tandeloos mes gewone rondjes van maximaal 1/2 cm dik.
  7. Verdeel de plakjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 10 minuten, tot ze bruin beginnen te worden.
  8. Maak gebruik van de hete oven om de resterende noten +/- 7 minuten te roosteren.
  9. Laat afkoelen op een rooster.
  10. Garneer met gekonfijte uien, voeg een geroosterde walnoot toe en bestrooi met de overgebleven gehakte rozemarijn.

 

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.

Genieten !

 

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket