Apéros
Christmas
DIY
Entrées
Christmas
DIY
Entrées
Zandkoekjes met geitenkaas, walnoten en gekonfijte frambozen-ui & Champagne-marc
Wat als de eindejaarsfeesten het hele jaar door zouden plaatsvinden? Wilt u een aperitief organiseren met familie of vrienden, dan kan dat met deze heerlijke zandkoekjes met geitenkaas, walnoten en frambozen-uienkonfijt & Champagne-draf.
Absoluut de moeite waard om te testen!

- Difficulty simple
- Serving 6 pers
- Time 30 min
Ingrediënten voor 20 zandkoekjes:
- 150 gram verse geitenkaas
- 150gr farine
- 70 g halfgezouten boter op kamertemperatuur
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 takjes rozemarijn
- Zout en peper
- 1 handvol walnoten
- Frambozen-ui gekonfijt & Champagne-marc
Voorbereiding
- Meng alle ingrediënten samen in een keukenmachine.
- Voeg de helft van de gemalen walnoten en de helft van de fijngehakte rozemarijn toe.
- Vorm een lange, regelmatige worst. Wikkel in vershoudfolie en
- Zet minimaal 1 uur in de koelkast.
- Verwarm je oven voor op 180°C.
- Snijd met een tandeloos mes gewone rondjes van maximaal 1/2 cm dik.
- Verdeel de plakjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 10 minuten, tot ze bruin beginnen te worden.
- Maak gebruik van de hete oven om de resterende noten +/- 7 minuten te roosteren.
- Laat afkoelen op een rooster.
- Garneer met gekonfijte uien, voeg een geroosterde walnoot toe en bestrooi met de overgebleven gehakte rozemarijn.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.
Genieten !
Liked this? Share