Ingrediënten
- 3 el 4 vruchtenconfituur Oogst
- 300 g roomkaas
- 250 g mascarpone
- 100 ml room
- 100 g suiker
- 150 g witte chocolade
- 2 eieren
- 1 el citroensap
- 1 tl vanille-extract
- 200 g speculaas
- 100 g boter
Bereiding
- Verwarm de oven op 150 °C en bekleed een ronde bakvorm met bakpapier.
- Verkruimel de speculaas, meng met de gesmolten boter en verdeel over de bodem van je bakvorm. Druk aan met een lepel en zet in de koelkast.
- Doe de roomkaas, mascarpone, suiker, room, het citroensap en vanille-extract in een kom en klop op. Voeg de eieren één voor één toe.
- Smelt de chocolade en spatel hem onder het mengsel.
- Giet het mengsel in de bakvorm. Breng de 4 vruchtenconfituur Oogst op het mengsel aan en ga er voorzichtig met een lepel over, zodat je leuke motiefjes krijgt.
- Bak ongeveer 55 minuten en laat daarna nog even afkoelen. Plaats de cheesecake minstens 4 uur in de koelkast voor je hem serveert.
Hmmm
Recept gecreëerd door Materne.
Enjoy!