Entrées
Récolte
Récolte
Tartaar van biet en rundsvlees met Oogstaardbeienconfituur
Ontdek dit subtiele huwelijk tussen zuurheid en zoetheid, een genot.
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
- Time 15 min
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 200 g rundsfilet
- 200 g gekookte bietjes
- kappertjes (naar smaak)
- 40 g rucola
- 1/2 busseltje platte peterselie
- peper en zout
Om op smaak te brengen
- 1 el aardbeienconfituur Oogst van Materne
- 3 el olijfolie
- 1 scheutje limoensap + zeste voor het dresseren
Bereiding
- Snijd het rundsvlees en de bietjes fijn met een mes.
- Hak de kappertjes en de rucola grof en versnipper vervolgens de peterselie.
- Meng in een kom het rundsvlees met de bietjes, de kappertjes, de rucola en de peterselie. Voeg peper en zout toe.
- Meng in een kommetje de confituur met de olijfolie. Voeg het limoensap toe en verdeel de mix over de bereiding.
- Meng goed en zet alles gedurende een half uur in de koelkast.
- Schik de tartaar op de borden en bestrooi met limoenzeste.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !
Liked this? Share