Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Entrées
Récolte

Tartaar van biet en rundsvlees met Oogstaardbeienconfituur

Ontdek dit subtiele huwelijk tussen zuurheid en zoetheid, een genot.

Tartare de betterave et bœuf à la confiture de fraise Récolte
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 15 min
Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 200 g rundsfilet
  • 200 g gekookte bietjes
  • kappertjes (naar smaak)
  • 40 g rucola
  • 1/2 busseltje platte peterselie
  • peper en zout

Om op smaak te brengen

                Bereiding

                Tartare de betterave et bœuf à la confiture de fraise Récolte

                1. Snijd het rundsvlees en de bietjes fijn met een mes.
                2. Hak de kappertjes en de rucola grof en versnipper vervolgens de peterselie.
                3. Meng in een kom het rundsvlees met de bietjes, de kappertjes, de rucola en de peterselie. Voeg peper en zout toe.
                4. Meng in een kommetje de confituur met de olijfolie. Voeg het limoensap toe en verdeel de mix over de bereiding.
                5. Meng goed en zet alles gedurende een half uur in de koelkast.
                6. Schik de tartaar op de borden en bestrooi met limoenzeste.

                Tartare de betterave et bœuf à la confiture de fraise Récolte


                Tartare de betterave et bœuf à la confiture de fraise Récolte


                  Miammmm

                  Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

                  Enjoy !

                  Gratis levering

                  gewoon thuisbezorgd!

                  Beveiligde betalingen

                  Bancontact / Visa / Mastercard

                  Verzorgde verzending

                  in een mooi pakket

                  Personaliseer uw boodschap

                  bij uw pakket