Croissant fourré à la ricotta et confiture d’abricots Récolte
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 4 pers
  • Time 30 min

Croissant gevuld met ricotta en abrikozenconfituur Oogst

Ingrediënten 

Voor 4 personen

  • 4 afbakcroissants
  • 20 g amandelschilfers
  • 1 eigeel + 1 scheutje water

Voor de garnituur 

                  Bereiding

                  Croissant fourré à la ricotta et confiture d’abricots Récolte

                  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
                  2. Leg de croissants op een bakplaat.
                  3. Meng in een kommetje het eigeel met een scheutje water en bestrijk er de croissants mee.
                  4. Bestrooi met amandelschilfers en zet in de oven volgens de duur aangegeven op de verpakking.
                  5. Meng ondertussen in een kom de ricotta met de abrikozenconfituur Oogst.
                  6. Versnipper de munt en voeg hem toe aan de bereiding.
                  7. Snijd de croissants als ze gebakken zijn in de lengte in tweeën en besmeer ze royaal met de ricottabereiding.

                  Croissant fourré à la ricotta et confiture d’abricots Récolte


                    Croissant fourré à la ricotta et confiture d’abricots Récolte

                    Miammmm

                    Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

                    Enjoy !