Ingrediënten
Voor 4 personen
- 4 afbakcroissants
- 20 g amandelschilfers
- 1 eigeel + 1 scheutje water
Voor de garnituur
- 250 g ricotta
- 3 el abrikozenconfituur Oogst
- 1 takje Marokkaanse munt
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Leg de croissants op een bakplaat.
- Meng in een kommetje het eigeel met een scheutje water en bestrijk er de croissants mee.
- Bestrooi met amandelschilfers en zet in de oven volgens de duur aangegeven op de verpakking.
- Meng ondertussen in een kom de ricotta met de abrikozenconfituur Oogst.
- Versnipper de munt en voeg hem toe aan de bereiding.
- Snijd de croissants als ze gebakken zijn in de lengte in tweeën en besmeer ze royaal met de ricottabereiding.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !