Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Plats
Récolte

Croissant gevuld met ricotta en abrikozenconfituur Oogst

De gevulde croissant, voor sommigen een echte religie, is de beste vriend van jouw zondagen. Hier maken we hem met ricotta en abrikozenconfituur Oogst.

Croissant fourré à la ricotta et confiture d’abricots Récolte
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 30 min
Ingrediënten 

Voor 4 personen

  • 4 afbakcroissants
  • 20 g amandelschilfers
  • 1 eigeel + 1 scheutje water

Voor de garnituur 

                  Bereiding

                  Croissant fourré à la ricotta et confiture d’abricots Récolte

                  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
                  2. Leg de croissants op een bakplaat.
                  3. Meng in een kommetje het eigeel met een scheutje water en bestrijk er de croissants mee.
                  4. Bestrooi met amandelschilfers en zet in de oven volgens de duur aangegeven op de verpakking.
                  5. Meng ondertussen in een kom de ricotta met de abrikozenconfituur Oogst.
                  6. Versnipper de munt en voeg hem toe aan de bereiding.
                  7. Snijd de croissants als ze gebakken zijn in de lengte in tweeën en besmeer ze royaal met de ricottabereiding.

                  Croissant fourré à la ricotta et confiture d’abricots Récolte


                    Croissant fourré à la ricotta et confiture d’abricots Récolte

                    Miammmm

                    Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

                    Enjoy !

                    Gratis levering

                    gewoon thuisbezorgd!

                    Beveiligde betalingen

                    Bancontact / Visa / Mastercard

                    Verzorgde verzending

                    in een mooi pakket

                    Personaliseer uw boodschap

                    bij uw pakket