Coquilles Saint-Jacques, concombre, framboise

Coquilles, komkommer, framboos

Ingrediënten (voor 2 sharing dish)
  • 8 St Jacobsoester
  • 4 slierten komkommer
  • 5 cl sushiazijn
  • 5 g griessuiker
  • 8 radijzen
  • 12 frambozen
  • Verse bieslook
  • 20 g fijne croutons

Voor de vinaigrette

        Bereiding

        Meng de sushiazijn met de suiker en marineer er dekomkommerslierten in gedurende 20 min. Rol ze op en snijd doormidden. Snijd de radijzen in fijne schijfjes en de coquillesdoormidden. Hak wat bieslook fijn. Meng de vinaigrette.
Presentatie : Schik coquilles met daarbij de komkommer en schijfjesradijs. Werk af met de frambozen, bieslook en croutons. Lepel net voor serveren wat van de vinaigrette als‘finishing touch’.

        1. Meng de sushiazijn met de suiker en marineer er dekomkommerslierten in gedurende 20 min. Rol ze op en snijd doormidden.
        2. Snijd de radijzen in fijne schijfjes en de coquillesdoormidden. Hak wat bieslook fijn.
        3. Meng de vinaigrette.
        4. Presentatie : Schik coquilles met daarbij de komkommer en schijfjesradijs.
        5. Werk af met de frambozen, bieslook en croutons.
        6. Lepel net voor serveren wat van de vinaigrette als‘finishing touch’.

        Miammmm

        Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

        Enjoy !