Entrées
Coquilles, komkommer, framboos
Hou je van coquilles? Dat doen wij ook! Daarom stellen wij dit voorgerecht van coquilles met frambozen voor. Eet smakelijk!
Ingrediënten (voor 2 sharing dish)
- 8 St Jacobsoester
- 4 slierten komkommer
- 5 cl sushiazijn
- 5 g griessuiker
- 8 radijzen
- 12 frambozen
- Verse bieslook
- 20 g fijne croutons
Voor de vinaigrette
- 5 cl olijolie
- 3 cl balsamico azijn
- 40 g Confituur Materne Frambozen
Bereiding
- Meng de sushiazijn met de suiker en marineer er dekomkommerslierten in gedurende 20 min. Rol ze op en snijd doormidden.
- Snijd de radijzen in fijne schijfjes en de coquillesdoormidden. Hak wat bieslook fijn.
- Meng de vinaigrette.
- Presentatie : Schik coquilles met daarbij de komkommer en schijfjesradijs.
- Werk af met de frambozen, bieslook en croutons.
- Lepel net voor serveren wat van de vinaigrette als‘finishing touch’.
Miammmm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share