Petits-Déjeuners
Croissant rolls met Materne frambozenconfituur
Dit weekend vieren we moederdag! De ideale gelegenheid voor een feestelijk ontbijt. Wat dacht je van overheerlijke croissant rolls met frambozen?
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 2 pers
- Time 30 min
Ingrediënten
-
1 potje Materne frambozenconfituur
-
1 blikje(s) croissantdeeg
-
1 handje verse frambozen
-
2 eetlepels poedersuiker
-
1st ei
Bereiding
- Rol de rol croissantdeeg uit hem zodat je drie vierkante stukken deeg hebt. Besmeer die met een laag frambozenconfituur.
-
Snijd de helft van de frambozen in stukjes en verdeel ze over de confituur. Rol de vierkanten nu op en snijd de rollen in 3 of 4 stukken.
-
Vet een ovenschaal in met een beetje margarine en leg de rolletjes erin. Klop het ei los en besmeer de rolletjes ermee.
- Zet de schaal in de oven op 180°C en bak rolletjes met ongeveer 20 tot 25 minuten. Als ze klaar zijn, besprenkel de rolls dan met poedersuiker en verse garneer met verse frambozen.
- Smakelijk :)
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share