Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Plats

Makreel zoet-zuur

Een zoetzure makreel met sinaasappelsap en frambozen-myrtil jam, een Belgische klassieker revisited!

Maquereau aigre-doux
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 30 min
Ingrédients
Bereiding

Maquereau aigre-doux

  1. Reinig de wortelen en snijd in rondelles.
  2. Kook ze op in het Sinaasappelsap met de citroentijm.
  3. Doe er na een 3-tal minuten de courgetteblojes en de MATERNE Framboos- Bosbessen bij. Laat nog een 3 tal minute goed doorkoken.
  4. Neem van het vuur en leg er de makreelfilets in, laat gaar pocheren.
  5. Schik de groenten met de saus. Presenteer doorop de makreelfilet.
  6. Smakelijk :)

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Stefaan Daeninck. Photo: www.bartvanleuven.com

Enjoy !

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket