Moelleux à la confiture de Framboises
  • Difficulty simple
  • Prep 30 min
  • Serving 4 pers
  • Time 45 min

Moelleux met Materne Frambozenconfituur

Ingrediënten
Bereiding
  1. Laat de chocolade en de boter smelten in de magnetron. Roer goed glad. Schenk er de helft van het eimengsel bij. Roer glad. Voeg het chocolademengsel aan de rest van het eimengsel toe. Meng voorzichtig.
    Laat de chocolade en de boter smelten in de magnetron. Roer goed glad. Schenk er de helft van het eimengsel bij. Roer glad. Voeg het chocolademengsel aan de rest van het eimengsel toe. Meng voorzichtig.
  2. Strooi er de gezeefde bloem bij. Spatel luchtig om en om tot de bloem volledig opgenomen is.
    Strooi er de gezeefde bloem bij. Spatel luchtig om en om tot de bloem volledig opgenomen is.
  3. Vet de 6 ovenschaaltjes goed in en bestuif ze met bloem. Verdeel het chocolademengsel over de schaaltjes. Bak 8 minuten in het midden van de oven.
    Vet de 6 ovenschaaltjes goed in en bestuif ze met bloem. Verdeel het chocolademengsel over de schaaltjes. Bak 8 minuten in het midden van de oven.
  4. Smeer wat Materne frambozenconfituur als topping en serveren maar !
    Smeer wat Materne frambozenconfituur als topping en serveren maar !

Miammmm

Recept gemaakt door Materne.

Enjoy !