Panna cotta aux fraises et aux framboises, petit-beurre
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 4 pers

Panna Cotta met aardbeien& frambozen, Petit Beurre

Ingrëdienten

Voor de panna cotta:

  • 6 dl volle room
  • 3 blaadjes gelatine (2g elk)
  • 50 g rietsuiker
  • 50 g vanillesuiker
Bereiding

Panna Cotta aux fraises et aux framboises, Petit Beurre - Materne

  1. Maak de panna cotta: Week de gelatine blaadjes in koud water. Meng de room met de suiker en breng aan de kook op zacht vuur. Haal van het vuur. Smelt er de gelatineblaadjes in en verdeel in gelijke bekertjes. Laat gedurende een 4-tal uur opstijven in de koeling.
  2. Presenteer de uitgestorte panna cotta (bekertjes heel kort in warm water plaatsen, glijdt er zo uit) en verdeel daarop gul enkele lepels Aardbeien & Frambozenconfituur. Werk af met de Petit Beurre die u als lepel gebruikt.
  3. Smakelijk :)

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Stefaan Daeninck. 

Enjoy !