Huîtres de fête à la framboise
  • Difficulty simple
  • Prep 30 min
  • Serving 2 pers

Feestelijke Oesters met Frambozen

Ingrédients 
  • 12 Zeeuwse Creuses
  • 4 mini grondwitloof
  • 40 g boter

Voor de vinaigrette

        Préparation

        Huîtres de fête à la framboise

        1. Open de oesters, recupereer het vocht. Verwijder de oester voorzichtig en reinig de schelp.

        2. Snijd de witloof in fijne reepjes.

        3. Warm de boter ‘noisette’ en stoof er de witloof in aan. Blus met het gezeefde oestervocht.

        4. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en breng op smaak met zwarte peper. Warm lauw.

        5. Presenteer de oesterschelpen op grof zout. Lepel er wat van de witloofstoof in en schik er de oester op. Werk af met de lauwe vinaigrette

        Miammmm

        Recept gemaakt door Materne.

        Enjoy !