Doorgaan naar inhoud
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Entrées

Feestelijke Oesters met Frambozen

Haal uw feestkledij boven met dit voorgerecht dat de grote tafel waardig is met deze oesters met frambozensaus.

Huîtres de fête à la framboise
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 30 min
  • icon-users Serving 2 pers
Ingrédients 
  • 12 Zeeuwse Creuses
  • 4 mini grondwitloof
  • 40 g boter

Voor de vinaigrette

        Préparation

        Huîtres de fête à la framboise

        1. Open de oesters, recupereer het vocht. Verwijder de oester voorzichtig en reinig de schelp.

        2. Snijd de witloof in fijne reepjes.

        3. Warm de boter ‘noisette’ en stoof er de witloof in aan. Blus met het gezeefde oestervocht.

        4. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en breng op smaak met zwarte peper. Warm lauw.

        5. Presenteer de oesterschelpen op grof zout. Lepel er wat van de witloofstoof in en schik er de oester op. Werk af met de lauwe vinaigrette

        Miammmm

        Recept gemaakt door Materne.

        Enjoy !

        Ook nu

        gewoon thuisbezorgd!

        Beveiligde betalingen

        Bancontact / Visa / Mastercard

        Verzorgde verzending

        in een mooi pakket

        Personaliseer uw boodschap

        bij uw pakket