Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Plats

Stoofvleeskroket met appelmousseline van hun vruchten

Verandert de traditionele carbonnades in kroketten, vergezeld van onze lokale compote van hun vruchten! 🍎

Croquette de carbonnade et mousseline de pommes De leurs fruits
Ingrediënten

Voor 15 tot 20 kroketten

  • 550 g stoofvlees (zie recept hier)
  • Plantaardige olie voor het bakken

Voor het paneren

  • 150 g bloem
  • 150 g volkoren paneermeel
  • 2 tot 3 eieren

Voor de saus

                Bereiding

                1. Zet het stoofvlees in de koelkast zodat het indikt.
                2. Vorm balletjes met een diameter van 2 cm (ongeveer 15 à 20 balletjes).
                3. Bereid de borden voor het paneren voor: een bord met de bloem, het tweede met het losgeklopte ei en het derde met het paneermeel.
                4. Warm in een pan flink wat arachideolie op. Rol de kroketten door de bloem, dan door het ei en het paneermeel, en bak ze in de pan tot ze aan beide kanten een mooie goudbruine kleur hebben. Leg op een vel keukenpapier om het overtollige vet weg te nemen.
                5. Serveer warm met (warme of koude) appelmousseline als ‘saus’.





                Miammmm

                Recept gemaakt door Materne.

                Enjoy !

                Gratis levering

                gewoon thuisbezorgd!

                Beveiligde betalingen

                Bancontact / Visa / Mastercard

                Verzorgde verzending

                in een mooi pakket

                Personaliseer uw boodschap

                bij uw pakket