Les Maatjes de Materne
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 2 pers
  • Time 15 min

Maatjes van Materne

Ingrëdienten
  • 8 reepjes foccacia of ciabatta
  • 2 tomaten
  • 100 g mini groene asperges beetgaar gekookt
  • Verse groene kruiden: dille, bieslook,
  • 4 ‘Hollandse Nieuwe’ maatjes
  • 1 rode ajuin

Voor de saus:

          Bereiding

           Les Maatjes de Materne

          1. Maak de saus door alle ingrediënten te mengen en op smaak te brengen met de gemalen peper.

          2. Snijd de tomaten en gelijke schijfjes en de groene asperges in 3.

          3. Snijd de rode ajuin in fijne schijfjes.

          4. Schik de tomatenschijfjes eerst op foccacia met daarop een maatjesfilet.

          5. Werk af met de saus, groene asperges, ajuinringen en de verse kruiden.

          Miammmm

          Recept gemaakt voor Materne door Stefaan Daeninck.

          Enjoy !