Carré confiture et espuma citron

Carré confiture met espuma van citroen

Ingrediënten (voor 4 personen)
                  Voor de espuma
                    Bereiding
                    Leg 4 vierkantjes bladerdeeg op een ovenplaat en snijd de rest in dunne reepjes. Leg de repen op de randen en bestrijk het midden met het mengsel van de twee ENJOY-jams. Bedek met de resterende repen bladerdeeg en bestrijk met eigeel gemengd met een beetje water. Bak in een voorverwarmde oven op 180°C. Snijd het fruit in gelijke blokjes en schik in een glas. Meng het citroensap en de room in de spuitfles en druk aan met het patroon. Presentatie: presenteer het confituurvierkant op een bord met het glas en werk af met de citroen espuma.
                    1. Leg 4 vierkantjes bladerdeeg op een ovenplaat en snijd de rest in dunne reepjes. Leg de repen op de randen en bestrijk het midden met het mengsel van de twee soorten Materne-confituur. Bedek met de resterende repen bladerdeeg en bestrijk met eigeel gemengd met een beetje water. Bak in een voorverwarmde oven op 180 °C.
                    2. Snijd het fruit in gelijke blokjes en serveer in een glas.
                    3. Meng het citroensap en de room in de spuitfles en zet de spuitfles onder druk.
                    4. Presentatie: presenteer de carré confiture op een bord met het glas erbij en werk af met de citroenespuma.

                    Hmmm

                    Recept door Stefaan Daeninck voor Materne.

                    Enjoy!