Ingrediënten (voor 4 personen)
- 6 vierkanten bladerdeeg van 12 cm bij 12 cm
- 1 eierdooier
- 1 pot Materne aardbeienjam
- 1 pot abrikozenjam van Enjoy
- 8 aardbeien
- 2 abrikozen
- 2 dl Materne citroensap
- 2 dl kookroom

- Leg 4 vierkantjes bladerdeeg op een ovenplaat en snijd de rest in dunne reepjes. Leg de repen op de randen en bestrijk het midden met het mengsel van de twee ENJOY-jams. Bedek met de resterende repen bladerdeeg en bestrijk met eigeel gemengd met een beetje water. Bak in een voorverwarmde oven op 180°C.
- Snijd het fruit in gelijke blokjes en serveer in een glas.
- Meng het citroensap en de room in de spuitfles en zet de spuitfles onder druk.
- Presentatie: presenteer het confituurvierkant op een bord met het glas en werk af met de citroen espuma.
Miamm
Recept door Stefaan Daeninck voor Materne.
Veel plezier!