Petits-Déjeuners
Carré Confiture met Materne
We zijn helemaal gek op confituur, maar zijn pas echt verzot op carré confituur! Of het nu bij het ontbijt is of als heerlijk tussendoortje, elk excuus is goed om er eentje op te smikkelen.
Ingrediënten
- 1 vel bladerdeeg
- 1 pot abrikozenconfituur
- 1 eigeel
- Bakpapier
Bereiding
- Verwarm de oven voor tot 180°C.
- Leg het bakpapier op een bakplaat. Snijd het bladerdeeg in een vierkant en prik er enkele gaatjes in met een vork.
- Gebruik de restjes van het bladerdeeg. Snij ze in repen en leg ze op de randen van het vierkant.
- Smeer de confituur uit in het vierkant maar houd de randen vrij.
- Leg nu nog extra repen bladerdeeg gekruist op de confituur en besmeer de randen met eigeel.
- Plaats de bakplaat in de voorverwarmde oven van 180°C voor 20 min.
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share