Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Plats

Abrikoos, Ganzenlever en peperkoek

Ontdek ons recept voor foie gras met abrikozen en peperkoek. Je zult het geweldig vinden!

Abricots, foie gras poêlé et pain d’épice
Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 4 plakken Ganzenlever van 160 g
  • 2 grote abrikozen
  • 2 sneetjes peperkoek

                    Voor de saus

                      Bereiding
                      Pour la sauce : faire réduire le jus 3 agrumes avec la confiture d’abricots et le thé de moitié. Coupez les abricots en tranches et pochez pendant 30 sec dans la sauce bouillante. Séchez le pain d’épices au four et faites-en du crumble. Cuire le foie gras dans une poêle bien chaude. Présentation : présentez le foie gras entouré des abricots. Terminez avec la sauce et le pain d’épice.

                      1. Maak de saus : laat het agrumsap met de abrikozenkonfituur en de thee tot de helft inkoken.
                      2. Snijd de abrikozen in plakken en pocheer gedurende 30 sec in de kokende saus.
                      3. Droog de peperkoek in de oven en snijd in crumble.
                      4. Bak de ganzenlever porties aan in de koekenpan.
                      5. Presentatie : presenteer de ganzenlever met de abrikozen daarrond geschikt.
                      6. Werk af met de saus en de peperkoekcrumble.

                      Miammmm

                      Recette réalisée par Stefaan Daeninck pour Materne.

                      Enjoy !

                      Ook nu

                      gewoon thuisbezorgd!

                      Beveiligde betalingen

                      Bancontact / Visa / Mastercard

                      Verzorgde verzending

                      in een mooi pakket

                      Personaliseer uw boodschap

                      bij uw pakket