Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Plats

Abrikozen, gebakken ganzenlever en peperkoek

Wissel de traditionele toasts met foie gras eens af en ga voor een combinatie met abrikozen. Je zult het geweldig vinden!

Abricots, foie gras poêlé et pain d’épice
Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 4 plakken ganzenlever van 160 g
  • 2 grote abrikozen
  • 2 sneetjes peperkoek

                    Voor de saus

                      Bereiding
                      Pour la sauce : faire réduire le jus 3 agrumes avec la confiture d’abricots et le thé de moitié. Coupez les abricots en tranches et pochez pendant 30 sec dans la sauce bouillante. Séchez le pain d’épices au four et faites-en du crumble. Cuire le foie gras dans une poêle bien chaude. Présentation : présentez le foie gras entouré des abricots. Terminez avec la sauce et le pain d’épice.

                      1. Maak de saus: laat het citrusvruchtensap tot de helft inkoken met de abrikozenconfituur en de thee.
                      2. Snijd de abrikozen in schijfjes en pocheer gedurende 30 sec in de kokende saus.
                      3. Droog de peperkoek in de oven en maak er een crumble van.
                      4. Bak de ganzenlever aan in een warme pan.
                      5. Presentatie: schik de abrikozen rond de ganzenlever.
                      6. Werk af met de saus en de crumble van peperkoek.

                      Hmmm

                      Recept samengesteld door Stefaan Daeninck voor Materne.

                      Enjoy!

                      Gratis levering

                      gewoon thuisbezorgd!

                      Beveiligde betalingen

                      Bancontact / Visa / Mastercard

                      Verzorgde verzending

                      in een mooi pakket

                      Personaliseer uw boodschap

                      bij uw pakket