Plats
Abrikoos, Ganzenlever en peperkoek
Ontdek ons recept voor foie gras met abrikozen en peperkoek. Je zult het geweldig vinden!

Ingrediënten (voor 4 personen)
- 4 plakken Ganzenlever van 160 g
- 2 grote abrikozen
- 2 sneetjes peperkoek
Voor de saus
- 100 g abrikozenkonfituur Materne
- 4 dl agrumsap Materne
- 2 zakjes thee forest fruit gemengd met zwartepeper, samen in depepermolen
Bereiding
- Maak de saus : laat het agrumsap met de abrikozenkonfituur en de thee tot de helft inkoken.
- Snijd de abrikozen in plakken en pocheer gedurende 30 sec in de kokende saus.
- Droog de peperkoek in de oven en snijd in crumble.
- Bak de ganzenlever porties aan in de koekenpan.
- Presentatie : presenteer de ganzenlever met de abrikozen daarrond geschikt.
- Werk af met de saus en de peperkoekcrumble.
Miammmm
Recette réalisée par Stefaan Daeninck pour Materne.
Enjoy !
Liked this? Share