Chandeleur
Desserts
Desserts
Sushi van pannenkoek, abrikozen en chocolade
Verander je pannenkoeken in abrikozen en chocolade sushi, je zult niet teleurgesteld zijn!
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 4 pannenkoeken
- 200 grijstpudding (riz condé)
- 200 g abrikozenconfituur Materne
- Citroentijm
- Chocoladereep naar keuze
Voor de chocoladesaus
- 200 g purechocolade
- 1 dl clementinesap Materne
- 1 dl koffie
Bereiding
- Meng derijst met de Abrikozenconfituur en verdeel op de pannenkoeken. Rol dicht ensnijd in gelijke delen.
- Warm de chocolade met het clementinesap en de koffie, laat niet koken.
- Snijd de chocoladereep in fijne plakjes.
- Presentatie : presenteerde pannenkoek’sushi met daarbij de verschillende garnituren en de chocoladesausin een schaaltje.
Miammmm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share