Sushi de crêpes, abricot et chocolat

Sushi van pannenkoek, abrikozen en chocolade

Ingrediënten (voor 4 personen)

Voor de chocoladesaus

    Bereiding

    Meng derijst met de Abrikozenconfituur en verdeel op de pannenkoeken. Rol dicht ensnijd in gelijke delen. Warm dechocolade met het Clementinesap en de koffie, laat niet koken. Snijd dechocoladereep in fijne plakjes. Presentatie : presenteerde pannenkoek’sushi met daarbij de verschillende garnituren en de chocoladesausin een schaaltje.

    1. Meng derijst met de Abrikozenconfituur en verdeel op de pannenkoeken. Rol dicht ensnijd in gelijke delen.
    2. Warm de chocolade met het clementinesap en de koffie, laat niet koken.
    3. Snijd de chocoladereep in fijne plakjes.
    4. Presentatie : presenteerde pannenkoek’sushi met daarbij de verschillende garnituren en de chocoladesausin een schaaltje.

    Miammmm

    Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

    Enjoy !