Desserts
Mille feuille met framboos So Fruit
Maak indruk op al je gasten met dit snelle en makkelijke dessert.

- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
- Time 30 min
Ingrédients
- 8 ronde bladerdeegvellen van 6cm diameter
- Rietsuiker
- Verse munt
Voor de room :
- 1 bokaal Frambozen So Fruit MATERNE
- ½ L Gesuikerde room
- 3 dl Gin
Bereiding
- Wrijf de bladerdeegvellen in met water en bestrooi met de rietsuiker. Bak krokant in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat afkoelen en snijd middendoor.
- Maak de room: Klop de gesuikerde room licht op en doe er de Frambozen So Fruit bij samen met de gin. Klop nu stevig op.
- Presenteer telkens wat verse munt en de framboosroom op een bladerdeegje.
- Maak een toren.
- Smakelijk :)
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Stefaan Daeninck.
Enjoy !
Liked this? Share