Mille-feuille aux framboises So Fruit
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 4 pers
  • Time 30 min

Mille feuille met framboos So Fruit

Ingrédients
  • 8 ronde bladerdeegvellen van 6cm diameter 
  • Rietsuiker 
  • Verse munt

Voor de room :

Bereiding

Mille-feuille aux framboises So Fruit

  1. Wrijf de bladerdeegvellen in met water en bestrooi met de rietsuiker. Bak krokant in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat afkoelen en snijd middendoor.
  2. Maak de room: Klop de gesuikerde room licht op en doe er de Frambozen So Fruit bij samen met de gin. Klop nu stevig op.
  3. Presenteer telkens wat verse munt en de framboosroom op een bladerdeegje. 
  4. Maak een toren.
  5. Smakelijk :)

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Stefaan Daeninck.

Enjoy !