Desserts
Speculaastaartje met Roquefort en aardbei
Verras uw gasten met deze speculoostaart met Roquefort en aardbei. Een gelukkige combinatie voor wie houdt van zoet en zuur en de bijzondere smaak van Roquefort!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Time 15 min
Ingrëdienten
- 20 speculaas koekjes + 1 voor afwerking
- 2 bokaaltjes SO Fruit Aardbei Materne
- 200 g Roquefort (Blauwe kaas naar keuze Gorgonzola, Bleu d’Auvergne, Stilton, aan u de keuze)
- Verse dragonblaadjes
Bereiding
-
Verdeel de speculaas samen met een bokaaltje So Fruit Aardbeien in uw blender en mix tot een gladde pasta.
-
Verkruimel het extra koekje.
-
Presenteer in een ring de speculaaspasta. Daarop komt de Blauwe kaas en werk af met een lepel So Fruit Aardbeien, enkele blaadje dragon en wat speculaascrumble.
-
Serveer met een fruitige espresso.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Stefaan Daeninck.
Enjoy !
Liked this? Share