Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Plats
Récolte

Jonge gebraden worteltjes, geroosterde amandelen, yoghurt saus & abrikozenconfituur

Vandaag is een heerlijke vakantiedag! Dus waarom niet extra genieten en dit gerecht met worteltjes, geroosterde amandelen en een sausje van yoghurt en Oogst abrikozenconfituur eens uitproberen? Heerlijk licht én verrassend! Laat ons zeker weten wat je ervan vond!

Jeunes carottes rôties, amandes grillées, sauce yaourt & confiture d’abricots Récolte
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 2 pers
  • icon-clock Time 30 min
Ingrediënten voor 2 personen
  • 1O gestoomde jonge worteltjes
  • 3 sl geroosterde verbrijzelde amandelen 
  • 150 gr griekse yoghurt
  • 10 takjes gehakt bieslook
  • 2 sl abrikozenconfituur Oogst
  • 1 sl olijfolie
  • Zout/peper
Bereiding

Récolte - Jeunes carottes rôties, amandes grillées, sauce yaourt & confiture d’abricot

  1. Bak de worteltjes in een pan met de olijfolie en de abrikozenconfituur gedurende 3-4 minuten. Doe er zout en peper bij
    Récolte - Faites revenir les carottes dans une poêle avec un trait d’huile d’olive
    et de la confiture d’abricot pendat 3-4 min pour bien les enrober.
    Récolte - Faites revenir les carottes dans une poêle avec un trait d’huile d’olive et de la confiture d’abricot pendat 3-4 min pour bien les enrober.
  2. Meng in een kom de yoghurt met de gehakte bieslook, 1sl olijfolie en zout en peper volgens smaak.
    Récolte - Dans un bol, mélangez le yaourt
    Récolte - avec la ciboulette ciselée
  3. Neem een mooi bord, schik eerst de yoghurt met de bieslook, daarna de gebraden worteltjes en strooi er de gegrilde amandelen over.
    Récolte - Dans un plat de service, disposez le yaourt à la ciboulette
    Récolte - puis les carottes rôties
  4. Smakelijk :)
    Récolte - Dégustez ces jeunes carottes rôties, amandes grillées, sauce yaourt & confiture d’abricot
  5. Kipkussentjes, de perfecte begeleiding bij onze geroosterde wortelen. Meng 3 eetlepels olijfolie met 2 eetlepels abrikozenjam Récolte, u hoeft alleen nog maar uw pillen te glaceren, ze te koken en te genieten :)
    Récolte - sauce pour laquer les pilons de poulet

Miammmm

Recept gemaakt door Meggan

Enjoy !

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket