Plats
Récolte
Récolte
Jonge gebraden worteltjes, geroosterde amandelen, yoghurt saus & abrikozenconfituur
Vandaag is een heerlijke vakantiedag! Dus waarom niet extra genieten en dit gerecht met worteltjes, geroosterde amandelen en een sausje van yoghurt en Oogst abrikozenconfituur eens uitproberen? Heerlijk licht én verrassend! Laat ons zeker weten wat je ervan vond!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 2 pers
- Time 30 min
Ingrediënten voor 2 personen
- 1O gestoomde jonge worteltjes
- 3 sl geroosterde verbrijzelde amandelen
- 150 gr griekse yoghurt
- 10 takjes gehakt bieslook
- 2 sl abrikozenconfituur Oogst
- 1 sl olijfolie
- Zout/peper
Bereiding
- Bak de worteltjes in een pan met de olijfolie en de abrikozenconfituur gedurende 3-4 minuten. Doe er zout en peper bij
- Meng in een kom de yoghurt met de gehakte bieslook, 1sl olijfolie en zout en peper volgens smaak.
- Neem een mooi bord, schik eerst de yoghurt met de bieslook, daarna de gebraden worteltjes en strooi er de gegrilde amandelen over.
- Smakelijk :)
- Kipkussentjes, de perfecte begeleiding bij onze geroosterde wortelen. Meng 3 eetlepels olijfolie met 2 eetlepels abrikozenjam Récolte, u hoeft alleen nog maar uw pillen te glaceren, ze te koken en te genieten :)
Miammmm
Recept gemaakt door Meggan.
Enjoy !
Liked this? Share