Doorgaan naar inhoud
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Entrées

Rundstagliata, koude saus met kruiden en frambozenconfituur Oogst

Een rundstagliata met frambozenconfituur Oogst,een uitstekend voorgerecht dat iedereen zal weten te smaken!

Tagliatta de bœuf, sauce crue aux herbes & confiture de framboises Récolte
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 2 pers
  • icon-clock Time 30 min
Ingrediënten voor 2 personen
Voor de koude saus:
  • 1/2 busseltje koriander
  • 6 el olijfolie
  • Het sap en de zeste van een limoen
  • Fleur de sel
  • 1/2 fijngesneden rood pepertje
Bereiding

Récolte - Tagliatta de bœuf, sauce crue aux herbes & confiture de framboise

  1. Snijd het stuk gebakken rundsvlees in fijne sneetjes.
    Récolte - Coupez la pièce de bœuf cuite en fines tranches
  2. Schik de rucola en vervolgens de sneetjes rundsvlees op de borden.
    Récolte - Disposez la roquette sur les assiettes
    Récolte - Puis les tranches de bœuf.
  3. Breng een paar mespunten frambozenconfituur aan op het vlees.
    Récolte - Déposez quelques points de confitures de framboise sur la viande et arrosez de sauce crue.
  4. Bereid de koude saus: meng in een kom de fijngehakte koriander, het sap en de zeste van de limoen, de olijfolie, de fleur de sel en als je de saus wat pittiger wilt het pepertje.
    Récolte - Prépapez la sauce en ajoutant huile d'olive
    Récolte - la coriandre hachée
    Récolte - éventuellement les piments hachés
    Récolte - le jus de citron
    Récolte - et finir par la fleur de sel
  5. Besprenkel tot slot met de koude saus.
    Récolte - et finissez en arrosant de sauce crue.
  6. Smakelijk :)
    Récolte - Dégustez votre tagliatta de bœuf, sauce crue aux herbes & confiture de framboise

Hmmmm

Recept gecreëerd door Meggan

Enjoy!

Ook nu

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket