Meteen naar de content
Materne - le bonheur des fruits
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Entrées

Salade met venkel en clementinesap

Proef van onze smakelijke venkelsalade met een vleugje clementine sap van Materne. Een explosie van frisse, vitaminerijke smaken voor een lichte, verfrissende smaakervaring!
Salade au fenouil et jus de clémentine
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 30 min
Ingrediënten voor 4 personen 
  • 2 venkelknollen
  • 2 sinaasappels
  • 1 rode ui
  • 50 g ontpitte zwarte olijven
  • Een paar blaadjes verse munt
  • Zout en peper
Voor de vinaigrette
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl honing
  • 6 el olijfolie
  • 4 à 6 el clementinesap
    Bereiding:

    Ingrediënten-salade-met-venkel-clementinesap
    1. Snijd de venkel in fijne reepjes met een mandoline. Houd wat venkelloof opzij voor de afwerking op het einde.
    2. Snijd de sinaasappels ‘à vif’ en haal de partjes eruit. Schil de rode ui en snijd hem in fijne reepjes.
    3. Leg de venkelreepjes en de sinaasappelpartjes in een schaal.
    4. Voeg de reepjes rode ui toe en schik er de olijven tussen. Kruid af met peper en zout.  
    5. Maak de vinaigrette door alle ingrediënten te mengen tot je een homogeen mengsel krijgt.
    6. Giet de vinaigrette over de bereiding en garneer met wat venkelloof en een paar blaadjes munt.

    venkel-en-clementinesap

    Miammmm

    Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

    Genieten !

    Gratis levering

    gewoon thuisbezorgd!

    Beveiligde betalingen

    Bancontact / Visa / Mastercard

    Verzorgde verzending

    in een mooi pakket

    Personaliseer uw boodschap

    bij uw pakket