Tiramisu « Waouh ! »

De wauw tiramisu

Ingrédiënten (voor 8 stuks)

Voor de saus

Voor het beslag

  • 500 g mascarpone
  • 100 g bloemsuiker
  • 3 eierdooiers en 3 eiwitten
                      Bereiding

                      Maak het beslag: Meng deeierdooiers met de suiker en klop tot een wit beslag, een ruban. Klop deeiwitten luchtig tot een stevige massa. Meng nu samen met de mascarpone en doein een spuitzak. Laat een 3-tal uur rusten in de koelkast. Meng de ingrediënten voorde saus. Verbrokkel de koekjes. Presentatie : Schik in een mooiepresentatiebowl wat koek met een paar toefjes aardbeienconfituur. Spuit daaroptoefjes beslag. Werk af met de saus, koekjes, confituur en blaadjes munt.

                      1. Maak het beslag: Meng deeierdooiers met de suiker en klop tot een wit beslag, een ruban. Klop deeiwitten luchtig tot een stevige massa. Meng nu samen met de mascarpone en doein een spuitzak. Laat een 3-tal uur rusten in de koelkast.
                      2. Meng de ingrediënten voorde saus.
                      3. Verbrokkel de koekjes.
                      4. Presentatie : Schik in een mooiepresentatiebowl wat koek met een paar toefjes aardbeienconfituur. Spuit daaroptoefjes beslag.
                      5. Werk af met de saus, koekjes, confituur en blaadjes munt.

                      Miammmm

                      Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

                      Enjoy !