Barres de céréales à l'avoine et à la compote de pommes Materne BIO

Granenrepen met haver en appelcompote Materne BIO

Ingrediënten (12 stuks)
Bereiding

Barres de céréales à l'avoine et à la compote de pommes Materne BIO


  1. Verwarm de oven voor op 170 °C.
  2. Doe de helft van de havervlokken in een blender en maal tot fijn meel.
  3. Doe de boter, mousseline, ahornsiroop en vanille in een kom en meng goed. Voeg de havervlokken en het meel toe, samen met kaneel en eventueel vanille en een snuifje zout.
  4. Boter een bakvorm in. Verdeel 3/4e van het deeg over de bodem. Verdeel daar de compote over en schep een paar hoopjes van de rodebessengelei over de compote. Verdeel er dan het resterend deeg over.
  5. Bak in de oven gedurende 35-40 minuten tot de bovenkant goudbruin ziet. Laat volledig afkoelen alvorens aan te snijden.
  6. Bewaar de repen in een luchtdichte doos in de koelkast. Voor on-the-go kun je de repen het gemakkelijkst vervoeren in een klein doosje of eventueel in boterhampapier wikkelen.

Barres de céréales à l'avoine et à la compote de pommes Materne BIO

Hmmm

Recept samengesteld door @kokerellen

Enjoy!