Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Petits-Déjeuners

Granenrepen met haver en appelcompote Materne BIO

Hoe je de dag goed start? Probeer het eens met deze havermoutrepen met Materne BIO compote! Een ontbijt of tussendoortje dat smaakt naar meer.

Barres de céréales à l'avoine et à la compote de pommes Materne BIO
Ingrediënten (12 stuks)
  • 200 g havermoutvlokken
  • 50 g zachte boter (of kokosolie)
  • 150 g biologische mousseline van Materne
  • 200 g biologische compote van Materne
  • 50 g rodebessengelei van Materne
  • 150 ml melk
  • 50 g ahornsiroop
  • 1 theelepel kaneel 
  • 1 theelepel vanille, optioneel
Werkwijze

Barres de céréales à l'avoine et à la compote de pommes Materne BIO


  1. Verwarm de oven voor op 170 °C.
  2. Doe de helft van de havermoutvlokken in een blender en maal tot fijn meel.
  3. Doe de boter, mousseline, ahornsiroop en vanille in een kom en meng goed.
  4. Voeg de havermoutvlokken en het meel toe, samen met kaneel en eventueel vanille en een snuifje zout.
  5. Boter een bakvorm in.
  6. Verdeel 3/4e van het deeg over de bodem. Verdeel daar de compote over en schep een paar hoopjes van de rodebessengelei over de compote.
  7. Verdeel dan het resterend deeg bovenop. Bak in de oven gedurende 35-40 minuten tot de bovenkant goudbruin ziet.
  8. Laat volledig afkoelen alvorens aan te snijden.
  9. Bewaar de repen in een luchtdichte doos in de koelkast. Voor on-the-go kun je de repen het gemakkelijkst vervoeren in een klein doosje of eventueel in boterhampapier wikkelen.

Barres de céréales à l'avoine et à la compote de pommes Materne BIO

Hmmm

Recept samengesteld door @kokerellen

Enjoy!

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket