Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Desserts

Nems met chocoladesaus

Verwerk de beroemde loempia's in een dessert met chocolade en verras uw gasten!

Nems à la sauce au chocolat
Ingrediënten (voor 16 stuks)

Voor de chocoladesaus

Bereiding

Leg een loempiavel openen lepel wat appelcompote in het midden met daarop enkele tijmblaadjes. Wrijfde randen van het loempiavel in met wat water en plooi dicht tot een enveloppe. Bevochtig de punt en rol nu verder dicht tot u een mooi rolletje bekomt. Warm de praliné chocolademet het Appelsap en voeg als extra de gin of wodka toe, laat zeker niet koken(kan perfect in de microgolfoven). Bak de loempia’s krokantaan in de koekenpan in wat neutrale olie. Presentatie : Presenteer telkens 4loempia’s met de lauwe chocoladedip.

  1. Leg een loempiavel openen lepel wat appelcompote in het midden met daarop enkele tijmblaadjes. Wrijfde randen van het loempiavel in met wat water en plooi dicht tot een enveloppe. Bevochtig de punt en rol nu verder dicht tot u een mooi rolletje bekomt.
  2. Warm de praliné chocolademet het Appelsap en voeg als extra de gin of wodka toe, laat zeker niet koken(kan perfect in de microgolfoven).
  3. Bak de loempia’s krokantaan in de koekenpan in wat neutrale olie.
  4. Presentatie : Presenteer telkens 4loempia’s met de lauwe chocoladedip.

Miammmm

Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

Enjoy !

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket