Plats
Coquilles met appelcompote, spaghetti met rode biet
Bent u op zoek naar een gerecht dat afwijkt van het gewone? Probeer dit recept voor sint-jakobsschelpen met rode spaghetti!

Ingrediënten (voor 4 personen)
- 200 g spaghetti
- 2 rodebieten voorgekookt met sap
- 16 coquilles
- 5 clolijfolie
- 1 bokaalappelcompote Materne
- Paprikachips
- Versebieslook
Bereiding
- Snijd derode bieten in blokjes en doe de helft samen met het bietensap in 1 L water. Kook er de spaghettibeetgaar in.
- Warm de appelcompote.
- Bak decoquilles kort aan in de olijfolie.
- Hak de bieslook fijn.
- Presenteerde ‘rode’ spaghetti met daartussen blokjes rode biet.
- Schikdaarbij de appelcompote met de gebakken coquilles.
- Werk af metde chips en bieslook.
Miammmm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share