Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Petits-DĂ©jeuners

Ontbijtrepen met Materne

Breek de boterhamroutine met Materne Ontdek deze heerlijke breakfast bar met confituur en havermout. Zo lekker, zo gezond en zo onweerstaanbaar!

Barres petit-déjeuner avec Materne
Ingrediënten (voor 8 ontbijtrepen)
Bereiding

Verwarm de oven voor op 175°C en gooi alle ingrediënten, buiten de Materne confituur, in een blender tot je een soort beslag bekomt. Leg de helft beslag op de bodem van de bakvorm met bakpapier. Verdeel de Materne aardbeiconfituur over het beslag en leg de rest van het deeg over de confituur. Stop in de oven voor een 15 à 20-tal minuutjes en laat daarna goed afkoelen. Je kan de repen nog afwerken met amandelschilfers, noten, kaneel en eventueel wat bessen. Snij vervolgens repen uit de bakvorm en smullen maar!

  1. Verwarm de oven voor op 175°C en gooi alle ingrediënten, buiten de Materne confituur, in een blender tot je een soort beslag bekomt.
  2. Leg de helft beslag op de bodem van de bakvorm met bakpapier. Verdeel de Materne aardbeiconfituur over het beslag en leg de rest van het deeg over de confituur.
  3. Stop in de oven voor een 15 Ă  20-tal minuutjes en laat daarna goed afkoelen. Je kan de repen nog afwerken met amandelschilfers, noten, kaneel en eventueel wat bessen.
  4. Snij vervolgens repen uit de bakvorm en smullen maar!

Miammmm

Recept gemaakt door Materne.

Enjoy !

Ook nu

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket