Doorgaan naar inhoud
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Goûters

Rolbiscuit met abrikoos

Dit klassieke van rolbiscuit met abrikoos zal de hele familie plezieren.

Biscuit roulé à l'abricot
  • test Prep 30 min
  • icon-users Serving 4 pers
Ingrédients 
          Bereiding

          Biscuit roulé à l'abricot

          1. Verwarm de oven voor op 200°C.

          2. Klop de eieren met de suiker tot een witte , schuimige massa ‘en ruban’.

          3. Zeef er de bloem bij en meng deze eronder. Roer er de melk en sinaasappelsap onder tot een gladde massa.

          4. Schik boterpapier op een ovenschaal en giet er de massa op. Verdeel mooi open.

          5. Bak gedurende 8 à 10 minuten in de oven. Haal uit en schik op een vochtige keukendoek en rol op. Laat afkoelen.
          6. Ontrol en verdeel er de platte kaas over en smeer daarop de Abrikozenconfituur en citroenverbena. Rol opnieuw op en plaats 2 uur in koeling.
          7. Presenteer een dikke schijf rolbiscuit..

          Miammmm

          Recept gemaakt door Materne.

          Enjoy !

          Ook nu

          gewoon thuisbezorgd!

          Beveiligde betalingen

          Bancontact / Visa / Mastercard

          Verzorgde verzending

          in een mooi pakket

          Personaliseer uw boodschap

          bij uw pakket