Ingrediënten
- 5 eieren
- 150 g fijne suiker
- 150 g zelfrijzende bloem
- 1 dl volle melk
- 1 dl sinaasappelsap van Materne
- Verse citroenverbena
- 200 g roomkaas (type Philadelphia)
- 1 bokaal abrikozenconfituur van Materne
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Klop de eieren met de suiker tot een witte, schuimige massa ‘en ruban’.
Zeef er de bloem bij en meng deze eronder. Roer er de melk en het sinaasappelsap onder tot een gladde massa.
Doe wat boter op een ovenschaal en giet er de massa op. Verdeel mooi over de ovenschaal.
- Bak gedurende 8 à 10 minuten in de oven. Haal de biscuit eruit, leg hem op een vochtige keukendoek en rol op. Laat afkoelen.
- Ontrol en verdeel er de roomkaas over en smeer daarop de abrikozenconfituur en citroenverbena. Rol opnieuw op en zet 2 uur in koelkast.
- Serveer de rolbiscuit in dikke snedes.
Hmmm
Recept samengesteld door Materne.
Enjoy!