Goûters
Rolbiscuit met abrikoos
Dit klassieke van rolbiscuit met abrikoos zal de hele familie plezieren.
- Prep 30 min
- Serving 4 pers
Ingrédients
- 5 eieren
- 150 g fijne griessuiker
- 150 g zelfrijzende bloem
- 1 dl volle melk
- 1 dl sinaasappelsap Materne
- 200 g platte kaas (type Philadelphia)
- Verse citroenverbena
- 1 bokaal abrikozen konfituur Materne
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Klop de eieren met de suiker tot een witte , schuimige massa ‘en ruban’.
-
Zeef er de bloem bij en meng deze eronder. Roer er de melk en sinaasappelsap onder tot een gladde massa.
-
Schik boterpapier op een ovenschaal en giet er de massa op. Verdeel mooi open.
- Bak gedurende 8 à 10 minuten in de oven. Haal uit en schik op een vochtige keukendoek en rol op. Laat afkoelen.
- Ontrol en verdeel er de platte kaas over en smeer daarop de Abrikozenconfituur en citroenverbena. Rol opnieuw op en plaats 2 uur in koeling.
- Presenteer een dikke schijf rolbiscuit..
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share