Doorgaan naar inhoud
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Plats

Zoetzure pizza met Materne abrikozenconfituur. Miaaaam!

Morgen is world pi day! Heb jij niet zo’n wiskundeknobbel maar vier je wel graag mee? Maak dan het ander soort Pi! Misschien deze heerlijke aperitief PI-zza met abrikozenconfituur?

Pizza sucrée-salée à la confiture d'abricots Materne. Miaaaam !
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 2 pers
  • icon-clock Time 30 min
Ingrediënten
  • 1 potje Abrikozen confituur
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 1 rolletje zachte geitenkaas
  • 1 rode ui
  • 1 handje(s) gehakte hazelnoten
  • 1 klein bosje verse basilicum
Bereiding

Hartige pizza met Materne abrikozencofituur

  1. Rol het bladerdeeg met bakpapier uit op de bakplaat en bedek het met de rode ui in ringen en stukjes geitenkaas.
    Rol het bladerdeeg met bakpapier uit op de bakplaat en bedek het met de rode ui in ringen en stukjes geitenkaas.
  2. Voeg daarna een flinke hoeveelheid abrikozenconfituur toe.
    Voeg daarna een flinke hoeveelheid abrikozenconfituur toe.
  3. Strooi de fijngehakte hazelnoten over de taart en zet hem 15 minuutjes in een oven op 200 graden.
    Strooi de fijngehakte hazelnoten over de taart en zet hem 15 minuutjes in een oven op 200 graden.
  4. Werk af met verse basilicum.
    Werk af met verse basilicum.
  5. Smakelijk :)
    Hartige pizza met Materne abrikozencofituur

Miammmm

Recept gemaakt door Materne.

Enjoy !

Ook nu

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket