Plats
Zoetzure pizza met Materne abrikozenconfituur. Miaaaam!
Morgen is world pi day! Heb jij niet zo’n wiskundeknobbel maar vier je wel graag mee? Maak dan het ander soort Pi! Misschien deze heerlijke aperitief PI-zza met abrikozenconfituur?
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 2 pers
- Time 30 min
Ingrediënten
- 1 potje Abrikozen confituur
-
1 pakje bladerdeeg
- 1 rolletje zachte geitenkaas
-
1 rode ui
-
1 handje(s) gehakte hazelnoten
-
1 klein bosje verse basilicum
Bereiding
- Rol het bladerdeeg met bakpapier uit op de bakplaat en bedek het met de rode ui in ringen en stukjes geitenkaas.
-
Voeg daarna een flinke hoeveelheid abrikozenconfituur toe.
-
Strooi de fijngehakte hazelnoten over de taart en zet hem 15 minuutjes in een oven op 200 graden.
- Werk af met verse basilicum.
- Smakelijk :)
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share