Burger de poisson à la sauce d’abricots

Visburger met abrikozensaus

Ingrediënten
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 1 tomaat in schijfjes
  • 1 courgette in fijne plakjes
  • 100 g boter
  • coleslaw

Voor de saus

Voor de visburgers

Bereiding

Préparez les burgers de poisson: mélangez tous les ingrédients et formez des burgers uniformes. Laissez durcir une heure au frigo. Frire les rondelles de courgettes dans le beurre fondu et y cuire par après les burgers. Chauffer les pains dans le four. Mélangez le  Ketchup et la compote d’abricots


  1. Maak de visburgers: meng alle ingrediënten en vorm burgers van dezelfde grootte. Laat een uur opstijven in de koelkast. Bak de courgetteplakjes kort aan in de gesmolten boter en bak er daarna de burgers in. Verwarm de broodjes in de oven. Meng de ketchup met de abrikozencompote.
  2. Presentatie: Schik de courgetteplakjes op de onderste hamburgerhelft met daarop de visburger. Schik daarop schijfjes tomaat, de abrikozen-ketchupsaus en de coleslaw. Leg de bovenkant van het broodje erop en smullen maar!

Hmmm

Recept samengesteld door Materne.

Enjoy!