Ingrediënten
- 4 hamburgerbroodjes
- 1 tomaat in schijfjes
- 1 courgette in fijne plakjes
- 100 g boter
- coleslaw
Voor de saus
- 200 g abrikozencompote van Materne
- 4 dl ketchup
Voor de visburgers
- 600 g fijngehakte kabeljauwfilet
- 50 g abrikozenconfituur van Materne
- 3 cl sojasaus
- 1 ei
- 60 g paneermeel met kruiden
Bereiding
- Maak de visburgers: meng alle ingrediënten en vorm burgers van dezelfde grootte. Laat een uur opstijven in de koelkast. Bak de courgetteplakjes kort aan in de gesmolten boter en bak er daarna de burgers in. Verwarm de broodjes in de oven. Meng de ketchup met de abrikozencompote.
- Presentatie: Schik de courgetteplakjes op de onderste hamburgerhelft met daarop de visburger. Schik daarop schijfjes tomaat, de abrikozen-ketchupsaus en de coleslaw. Leg de bovenkant van het broodje erop en smullen maar!
Hmmm
Recept samengesteld door Materne.
Enjoy!