Raviolis de pâte feuilletée au saumon et à la pêche

Bladerdeegravioli met zalm en perzik

Ingrediënten (voor 8 stuks)
  • 4 bladerdeegvellen van 20 x20 cm
  • Dorure : 1 eigeellosgeklopt met wat water
  • 200 g abrikozencompote Materne
  • 8 sneetjes gerookte zalm
  • 40 g cheddarkaas
  • Rode peper
  • 200 g jonge slascheuten

Voor de vinaigrette

                  Bereiding

                  Snijd de bladerdeegvellenin 4 delen, vierkant of cirkel. Schik op de helft van debladerdeegjes, in het midden, wat abrikozencompote, daarop wat gerookte zalm eneen stukje cheddarkaas, kruid met de rode peper, bestrijk de randjes met watdorure. Schik de overgebleven bladerdeegjes erop en duw mooi dicht. Bestrijkmet de dorure en bak gedurende 12 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Meng de ingrediënten voorde vinaigrette. Presentatie: presenteer op jonge sla, in een bowl gemengd met de vinaigrette, en werk af met cheddarschilfers en rode peperbolletjes.

                  1. Snijd de bladerdeegvellenin 4 delen, vierkant of cirkel.
                  2. Schik op de helft van debladerdeegjes, in het midden, wat abrikozencompote, daarop wat gerookte zalm eneen stukje cheddarkaas, kruid met de rode peper, bestrijk de randjes met watdorure. Schik de overgebleven bladerdeegjes erop en duw mooi dicht. Bestrijkmet de dorure en bak gedurende 12 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
                  3. Meng de ingrediënten voorde vinaigrette.
                  4. Presentatie: presenteer op jonge sla, in een bowl gemengd met de vinaigrette, en werk af met cheddarschilfers en rode peperbolletjes.

                  Miammmm

                  Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

                  Enjoy !