Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van 16 producten!
Gratis levering voor elke bestelling van 16 producten!
Apéros

Hapje met ham en een abrikoos-ricottavulling

Niets lekkerder dan een hartig hapje met een zoete toets!

Bouchée au jambon fourrée aux abricots et à la ricotta
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 15 min
Ingrediënten
  • 100 gram ricotta
  • Ham in reepjes
  • 6 abrikozen
  • 3 gedroogde tomaten op olie (in reepjes)
  • 12 sprieten bieslook
Bereiding

Hapje met ham en een abrikoos-ricottavulling

  1. Halveer de abrikozen en haal de pit er uit.
    Halveer de abrikozen en haal de pit er uit.
  2. Meng voor de vulling de ricotta met de abrikozen compote en versgemalen peper.
    Meng voor de vulling de ricotta met de abrikozen compote en versgemalen peper.
  3. Schep telkens 1 eetlepel van de vulling in de halve abrikoosjes en strooi wat reepjes ham er over heen.
    Schep telkens 1 eetlepel van de vulling in de halve abrikoosjes en strooi wat reepjes ham er over heen.
  4. Garneer met de reepjes gedroogde tomaat en sprieten bieslook.
    Garneer met de reepjes gedroogde tomaat en sprieten bieslook.
  5. Smakelijk :) 
    Hapje met ham en een abrikoos-ricottavulling

Miammmm

Recept gemaakt door Materne. 

Enjoy !

Ook nu

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket