Bouchée au jambon fourrée aux abricots et à la ricotta
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 4 pers
  • Time 15 min

Hapje met ham en een abrikoos-ricottavulling

Ingrediënten
  • 100 gram ricotta
  • Ham in reepjes
  • 6 abrikozen
  • 3 gedroogde tomaten op olie (in reepjes)
  • 12 sprieten bieslook
Bereiding

Hapje met ham en een abrikoos-ricottavulling

  1. Halveer de abrikozen en haal de pit er uit.
    Halveer de abrikozen en haal de pit er uit.
  2. Meng voor de vulling de ricotta met de abrikozen compote en versgemalen peper.
    Meng voor de vulling de ricotta met de abrikozen compote en versgemalen peper.
  3. Schep telkens 1 eetlepel van de vulling in de halve abrikoosjes en strooi wat reepjes ham er over heen.
    Schep telkens 1 eetlepel van de vulling in de halve abrikoosjes en strooi wat reepjes ham er over heen.
  4. Garneer met de reepjes gedroogde tomaat en sprieten bieslook.
    Garneer met de reepjes gedroogde tomaat en sprieten bieslook.
  5. Smakelijk :) 
    Hapje met ham en een abrikoos-ricottavulling

Miammmm

Recept gemaakt door Materne. 

Enjoy !