Bouchées à la pâte feuilletée
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 2 pers
  • Time 45 min

Heerlijke bladerdeeghapjes

Ingrediënten
  • 2 witte pensen, in plakjes gesneden
  • 4 vierkantjes bladerdeeg
  • 2 appels, in vieren gesneden
  • suiker
  • 4 plakjes rozemarijn
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
Bereiding
  1. Leg het bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
    Bladerdeeg hapjes
  2. Breng een laagje compote aan op het bladerdeeg en verdeel er dan de appelschijfjes over. Bestrooi met suiker.
  3. Schik de plakjes pens op de hapjes en kruid met peper en zout. Werk af met een beetje olijfolie en een schijfje rozemarijn.
  4. Bak 30 minuten op 200 °C.
  5. Laat het smaken :)

Hmmm

Recept samengesteld door Materne. 

Enjoy!