Doorgaan naar inhoud
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Apéros

Heerlijke bladerdeeghapjes

Het begin van het weekend is elke week een klein feestje. Wie zorgt er vanavond voor de hapjes? Deze bladerdeeghapjes met witte pens en appelcompote zijn super makkelijk om te maken!

Bouchées à la pâte feuilletée
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 2 pers
  • icon-clock Time 45 min
Ingrediënten
  • 2 witte pensen, in plakjes gesneden
  • 4 vierkantjes bladerdeeg
  • 2 appels, in halve maantjes
  • suiker
  • 4 takjes rozemarijn
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
Bereiding
  1. Verdeel het bladerdeeg over een bakplaat met bakpapier.
    Verdeel het bladerdeeg over een bakplaat met bakpapier.
  2. Leg een laagje appelcompote op het bladerdeeg en verdeel daarna de plakjes appel. Strooi er wat suiker over.
    Leg een laagje appelcompote op het bladerdeeg en verdeel daarna de plakjes appel. Strooi er wat suiker over.
  3. Schik de plakjes pens op de hapjes en kruid met peper en zout. Besprenkel ze ook met wat olijfolie en werk af met een takje rozemarijn.
    Schik de plakjes pens op de hapjes en kruid met peper en zout. Besprenkel ze ook met wat olijfolie en werk af met een takje rozemarijn.
  4. Laat de hapjes 30 minuten bakken op 200 °C.
    Laat de hapjes 30 minuten bakken op 200 °C.
  5. Smakelijk :)
    Heerlijke bladerdeeghapjes

Miammmm

Recept gemaakt door Materne. 

Enjoy !

Ook nu

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket