Apéros
Heerlijke bladerdeeghapjes
Het begin van het weekend is elke week een klein feestje. Wie zorgt er vanavond voor de hapjes? Deze bladerdeeghapjes met witte pens en appelcompote zijn super makkelijk om te maken!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 2 pers
- Time 45 min
Ingrediënten
-
2 witte pensen, in plakjes gesneden
-
4 vierkantjes bladerdeeg
-
2 appels, in halve maantjes
-
suiker
-
4 takjes rozemarijn
-
2 el olijfolie
-
peper en zout
Bereiding
- Verdeel het bladerdeeg over een bakplaat met bakpapier.
- Leg een laagje appelcompote op het bladerdeeg en verdeel daarna de plakjes appel. Strooi er wat suiker over.
- Schik de plakjes pens op de hapjes en kruid met peper en zout. Besprenkel ze ook met wat olijfolie en werk af met een takje rozemarijn.
- Laat de hapjes 30 minuten bakken op 200 °C.
- Smakelijk :)
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share