Bouchées à la pâte feuilletée
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 2 pers
  • Time 45 min

Heerlijke bladerdeeghapjes

Ingrediënten
  • 2 witte puddinkjes, in plakjes gesneden
  • 4 vierkantjes bladerdeeg
  • 2 appels, in vieren gesneden
  • suiker
  • 4 plakjes rozemarijn
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
Voorbereiding
  1. Leg het bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
    Bladerdeeg hapjes
  2. Leg een laagje compote op het bladerdeeg en strooi dan de appelschijfjes erover. Bestrooi met suiker.
    Leg een laagje compote op het bladerdeeg en strooi dan de appelschijfjes erover. Bestrooi met suiker.
  3. Schik de plakjes bloedworst op de hapjes en kruid met peper en zout. Werk af met een beetje olijfolie en een schijfje rozemarijn.
    Schik de plakjes bloedworst op de hapjes en kruid met peper en zout. Werk af met een beetje olijfolie en een schijfje rozemarijn.
  4. Bak 30 minuten op 200°C.
    Bak 30 minuten op 200°C.
  5. Veel plezier :)
    Geniet van deze bladerdeeghapjes

Miamm

Recept gemaakt door Materne. 

Veel plezier!