Ingrediënten
- 225 g appelcompote van Materne
- 5 eetlepels honing
- 85 g boter
- 1 ei
- 230 g zelfrijzende bloem
- ½ theelepel bakpoeder
- 3 eetlepels whisky
- 150 g rozijnen
- 2 theelepels speculaaskruiden (mengeling van kaneel, gember, muskaatnoot en kruidnagel)
- 2 eetlepels sinaasappelmarmelade van Materne
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 185 °C.
- Smelt de boter en de honing op een zeer zacht vuur. Klop het ei op en meng het met de gesmolten boter. Roer er dan de compote, whisky, kruiden en confituur door.
- Zeef de bloem met het bakpoeder en spatel dit door het deeg. Giet alles in een beboterde en met bloem bestoven cakevorm.
- Bak gedurende 45 minuten. Laat volledig afkoelen.
- Smakelijk :)
Hmmm
Recept samengesteld door Materne.
Enjoy!