Doorgaan naar inhoud
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Goûters

Cake met appelcompote, rozijnen en sinaasappel

Een sinaasappelcake, yum. Eet vers of de volgende dagen getoast met boter, eventueel verzegeld door nog wat lauwe appelmoes.

Cake à la compote de pommes et marmelade d’oranges Materne
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 6 pers
  • icon-clock Time 45 min
Ingrédients
  • 5 eetlepels honing
  • 85 g boter
  • 1 ei
  • 230 g zelfrijzende bloem
  • ½ theelepel bakpoeder
  • 3 eetlepels whisky
  • 150g rozijnen
  • 2 theelepels speculaaskruiden (mengeling van kaneel, gember, muskaatnoot & kruidnagel)
Bereiding

Cake met appelcompote, rozijnen en sinaasappel

  1. Warm de oven voor op 185°C.
  2. Smelt de boter en de honing op een zeer zacht vuur. Klop het ei op en roer dan de compote, whisky, kruiden en confituur door.
  3. Zeef de bloem met het bakpoeder en spatel dit door het deeg. Giet alles in een beboterde en met bloem bestoven cakevorm.
  4. Bak gedurende 45 minuten. Laat volledig afkoelen.
  5. Smakelijk :)

Miammmm

Recept gemaakt door Materne.

Enjoy !

Ook nu

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket