Waldorf vs Materne

Waldorf vs Materne

Ingrediënten
  • 200 g knolselder
  • 1 dl geperste citroenen Materne
  • 1 Jonagold appel inblokjes
  • 40 g pijnboompitten
  • 100 sinaasappelmarmelade Materne
  • Zeste van 1 sinaasappel
  • 8 sneetjes rauwe ham (TypeGanda, Jambon d’Ardenne)
  • 2 dl honing-mosterdvinaigrette
  • 40 g Vieux Chimay kaasschilfers
  • Verse salieblaadjes, fijngesneden
                Bereiding

                Snijd de knolselder ingelijke fijne repen met de mandoline. Marineer ze kort samen met deappelblokjes in het citroensap. Snijd de ham telkens in 4 reepjes en rol op. Presentatie :  Presenteer eerst deselderrepen en appelblokjes. Schik er alle ingrediëntenrond en op tot een mooie compositie. Werk af met de vinaigrette, toefjes sinaasappelmarmelade en de salie.

                1. Snijd de knolselder ingelijke fijne repen met de mandoline. Marineer ze kort samen met deappelblokjes in het citroensap.
                2. Snijd de ham telkens in 4 reepjes en rol op.
                3. Presentatie :  Presenteer eerst deselderrepen en appelblokjes.
                4. Schik er alle ingrediëntenrond en op tot een mooie compositie.
                5. Werk af met de vinaigrette, toefjes sinaasappelmarmelade en de salie.

                Miammmm

                Recette gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

                Enjoy !