Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Desserts

Eclair met sinaas

Met ons recept, word een eclair pro! Dit dessert met een vleugje sinaasappel is een genot.

Eclair à l'orange
Ingrediënten

Voor de banketbakkersroom

Bereiding

PMaak de banketbakkerspudding ofte vanilleroom:Klop de eierdooiers los met de bloem, maïszetmeel en suiker tot een wittemassa, een ruban. Breng de melk met de Confituur aan de kook. Giet deze alroerend bij de ‘ruban’ en meng goed. Breng de massa nu aan de kook en laat een2-tal minuten zacht doorkoken onder voortdurend roeren. Neem van het vuur enlaat afkoelen. Verdeel in een spuitzak. Smelt de chocolade ‘au bain-marie’ (warmwaterbad) enwerk af met de Sinaasappelmarmelade. Snijd de eclairs open en kwast het deksel in met dechocolade. Verdeel de rest over de bodem en spuit daarop de banketbakkersroom.Schik daarop enkele sinaasappelpartjes. Presentatie :  Presenteer de eclair en werk af met sinaasappelzestes en verbenablaadjes.

  1. Maak de banketbakkerspudding ofte vanilleroom:Klop de eierdooiers los met de bloem, maïszetmeel en suiker tot een wittemassa, een ruban. Breng de melk met de Confituur aan de kook. Giet deze alroerend bij de ‘ruban’ en meng goed. Breng de massa nu aan de kook en laat een2-tal minuten zacht doorkoken onder voortdurend roeren. Neem van het vuur enlaat afkoelen. Verdeel in een spuitzak.
  2. Smelt de chocolade ‘au bain-marie’ (warmwaterbad) enwerk af met de Sinaasappelmarmelade.
  3. Snijd de eclairs open en kwast het deksel in met dechocolade. Verdeel de rest over de bodem en spuit daarop de banketbakkersroom.Schik daarop enkele sinaasappelpartjes.
  4. Presentatie :  Presenteer de eclair en werk af met sinaasappelzestes en verbenablaadjes.

Miammmm

Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

Enjoy !

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket