Pain de viande à la marmelade d’oranges de Séville
  • Difficulty simple
  • Prep 30 min
  • Serving 4 pers
  • Time 60 min

Gevuld gehaktbroodje met sinaasappel en couscous

Ingrëdienten 
  • 1 komkommer
Voor de couscous:
Voor het gehaktbroodje:
Bereiding

Pain de viande avec de l’orange et son couscous

  1. Snijd de komkommer met een dunschiller in fijne repen.

  2. Kook de groentebouillon op samen met de marmelade en giet deze op de couscous. Laat 15 min wellen en werk af met de boter.

  3. Meng het gehakt met ei, paneermaal en kruiden. Vorm een broodje en giet de marmelade in de midden. Vorm het broodje rond de Marmelade.

  4. Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 min in de olijfolie.

  5. Presenteer de couscous met daarop de komkommerplakjes. Schik daarbij sneetjes gehaktbrood.

  6. Werk af met fijngehakte rozemarijnblaadjes.

Miammmm

Recept gemaakt door Materne.

Enjoy !