Apéros
Bladerdeegje met appelcompote, jonge wortel & curry
Deze appelmoes, wortel en curry soesjes zijn perfect voor een aperitief. Uw gasten zullen ze geweldig vinden!
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 12 plakjes bladerdeeg van 3 op 4cm
- 1 bokaal appelcompote Materne
- 12 jonge wortels
- 5dl groentenbouillon
- 20g griessuiker
- 5g currypasta
- Verse koriander
Bereiding
- Reinig de jonge wortels en kook ze beetgaar in debouillon met currypasta en suiker.
- Schik de bladerdeegplakjes op een siliconenmatje enbak krokant in de oven op 180°C.
- Snijd een hart uit de bladerdeegtaartjes, schik watgehakte koriander en vul met opgewarmde appelcompote.
- Presenteer telkens 3 taartjes en werk af met eenjonge wortel en verse koriander.
Miammmm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share