Feuilletés de compote de pommes, jeunes carottes & curry

Bladerdeegje met appelcompote, jonge wortel & curry

Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 12 vellen bladerdeeg van 3 tot 4 cm
  • 1 pot Materne appelmoes
  • 12 jonge wortelen
  • 5dl groentebouillon
  • 20 g kristalsuiker
  • 5 g currypasta
  • Verse koriander
                              Voorbereiding
                              Was de babywortelen en kook beetgaar in de bouillon met de currypasta en suiker. Leg de bladerdeegvellen op een siliconenvel en bak ze in een oven van 180°C tot ze knapperig zijn. Snijd een hart uit de taartjes. Bestrooi met gehakte koriander en vul met warme appelmoes. Schik in 3 taartjes en werk af met een babywortel en verse koriander.
                              1. Was de babywortelen en kook beetgaar in de bouillon met de currypasta en suiker.
                              2. Leg de bladerdeegvellen op een siliconenvel en bak ze op 180°C tot ze knapperig zijn.
                              3. Snijd een hart uit de taartjes. Bestrooi met gehakte koriander en vul met warme appelmoes.
                              4. Presenteer in 3 taartjes en werk af met een babywortel en verse koriander.

                              Miamm

                              Recept door Stefaan Daeninck voor Materne.

                              Veel plezier!