Ingrediënten
- 200 g geroosterde walnoten
- 1/2 pot appelcompote van Materne
- Vellen brickdeeg
- Poedersuiker
- Een paar takjes tijm
- Zonnebloemolie voor het bakken
Bereiding
-
Maal 100 g van de noten tot poeder. Hak de rest van de noten grof.
-
Meng in een kom het notenpoeder met de appelcompote tot je een deegachtig mengsel krijgt.
-
Snij de vellen brickdeeg in tweeën, breng op elke helft 2 eetlepels van de bereiding aan en voeg wat grofgehakte noten toe.
-
Vouw ze in tweeën, vouw de kanten dicht en rol ze op.
-
Warm de olie op in een antiaanbakpan en bak de nems gedurende 5 min goudbruin terwijl je ze regelmatig omdraait.
- Bestrooi ze voor het opdienen met poedersuiker en grofgehakte noten.
Yummmm
Recept gemaakt door Meggan.
Enjoy !