Récolte
Mousse met kokosnoot en viervruchtenconfituur Oogst
Maak kennis met een makkelijk en overheerlijk dessert dankzij deze zeer lichte en luchtige mousse met kokosnoot op smaak gebracht met viervruchtenconfituur Oogst. Gewoonweg genieten!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Time 15 min
Ingrëdienten
Voor 4 personen
- 250 ml kokosmelk
- 250 ml volle room
- 3 blaadjes gelatine
- 40 g suiker
- 40 g geraspte kokosnoot
- 4 el viervruchtenconfituur Oogst
- een paar takjes munt
Bereiding
-
Laat de gelatine weken in een grote kom koud water.
-
Warm op een zacht vuurtje de kokosmelk op met de room, de suiker en 30 g geraspte kokosnoot, zonder ze aan de kook te brengen.
-
Laat de gelatine uitlekken en doe ze bij de kokosmelk.
-
Roer goed totdat de gelatine gesmolten is.
-
Haal van het vuur, giet de bereiding vervolgens in coupes of glazen en zet gedurende minstens 3 uur in de koelkast.
-
Breng er vlak voor het opdienen een royale lepel viervruchtenconfituur Oogst op aan, leg er een takje munt op en bestrooi met de rest van de kokosnoot.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !