Blinis avec de la compote de rhubarbe, maquereau fumé

Blini's met gerookte makreel en rabarbercompote

Ingrediënten (voor 4 personen)
Voor de blini's
  • 120 g tarwebloem
  • 2 eieren
  • 2 dl volle melk
  • 1 snufje zout
  • 10 g suiker
  • 5 cl gesmolten boter
  • Verse kruiden (koriander, munt, peterselie, oregano), fijngehakt
  • 20 g boter om te bakken
Bereiding
Maak de blini's: meng de ingrediënten en bak de blini's in een beetje boter in een hete crêpepan. Verwarm de rabarbercompote tot hij lauwwarm is. Schik de compote op de blini's en versier met een stukje gerookte makreel.
  1. Maak de blini's: meng de ingrediënten en bak de blini's in een beetje boter in een hete pannenkoekenpan.
  2. Verwarm de rabarbercompote tot hij lauwwarm is.
  3. Schik de compote op de blini's en garneer met een stukje gerookte makreel.

Hmmm

Recept samengesteld door Stefaan Daeninck voor Materne.

Enjoy!