Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
 • fr
 • nl
Apéros

Bladerdeeg hapjes met brie en Materne 4 gele vruchten confituur

Zijn de hapjes met kaas jouw favoriet? Dan vallen deze bladerdeeg hapjes met brie en onze heerlijke Materne 4 gele vruchten confituur zeker in de smaak!

Bouchées au brie et à la confiture Materne aux 4 fruits jaunes
Ingrédients
Bereiding
 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd kleine cirkels uit het bladerdeeg. Vet de mini-muffinplaat in en leg de cirkels in de vormpjes. Druk zachtjes om kleine kopjes te vormen.PVerwarm de oven voor op 180°C. Snijd kleine cirkels uit het bladerdeeg. Vet de mini-muffinplaat in en leg de cirkels in de vormpjes. Druk zachtjes om kleine kopjes te vormen.
 2. Zet de mini-muffinplaat 10 minuten in de oven. Snijd ondertussen de Brie in blokjes en hak de walnoten fijn.Zet de mini-muffinplaat 10 minuten in de oven. Snijd ondertussen de Brie in blokjes en hak de walnoten fijn.
 3. Vul elke kop met blokjes Brie kaas. Zorg ervoor dat ze goed gevuld zijn. Leg er 1 theelepel confituur met 4 vruchten op. Voeg een paar stukjes walnoot toe. Bak gedurende 8-10 minuten.Vul elke kop met blokjes Brie kaas. Zorg ervoor dat ze goed gevuld zijn. Leg er 1 theelepel confituur met 4 vruchten op. Voeg een paar stukjes walnoot toe. Bak gedurende 8-10 minuten.

  Miammmm

  Recette réalisée par Materne. 

  Enjoy !

  Gratis levering

  gewoon thuisbezorgd!

  Beveiligde betalingen

  Bancontact / Visa / Mastercard

  Verzorgde verzending

  in een mooi pakket

  Personaliseer uw boodschap

  bij uw pakket