Entrées
Salade met lotte, blauwe kaas en 4-gele vruchtenvinaigrette
Deze salade van zeeduivel en blauwe kaas met een vinaigrette van 4 vruchten is een perfect voorgerecht voor uw gasten.
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 400 g Lotte filetskrokant gebakken in 20 gelijke stukjes gesneden
- 200 gblauwe kaas (Roquefort, Gorgonzola…)
- 40 gpijnboompitten
- 20 gzwarte ontpitte olijven
- 20 groenemini asperges beetgaar gekookt
Voor de vinaigrette
- 1 dl notenolie
- 5 cl witte balsamico azijn
- 200 g 4 gele vruchtenconfituur Materne
Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette.
- Presentatie : maak een presentatie van alle ingrediënten voor de salade.
- Werk af met de vinaigrette.
- Presenteer er gegrild noten en/of rozijnenbrood bij.
Miammmm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share