Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
De eindejaarsperiode is nogal een drukke periode. Dit kan een verlinging van de leveringstermijnen veroorzaken.
Wij danken U voor uw begrip.
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Plats

Kabeljauw met fruitpesto

Kies voor vis met dit recept voor kabeljauw met pestosaus en fruit!

Cabillaud au pesto aux fruits
Ingrediënten
  • 4 porties van 160 gkabeljauwfilet met vel
  • 50 g boter
  • 5 cl olijfolie
  • 1 aubergine in blokjes
  • 4 tagliatellenestjes

Voor de fruitpesto

  • 100 g perzikcompote Materne
  • 1 dl olijfolie
  • 50 g pijnboompitten
  • 50 g Parmezaansekaasschilfers
  • 40 g basilicumblaadjes
  • Zwarte peper uit de molenen zeezout
              Bereiding

              Faites fondre le beurre et saisissez le cabillaud, d’abord côté peau, jusqu’à ce que la peau devienne croustillante. Retournez le poisson et faites-le brièvement cuire à couvert. Saisissez les dés d’aubergine dans l’huile d’olive puis poursuivez la cuisson à couvert. Faites cuire les tagliatelles al dente dans un grand volume d’eau. Préparez le pesto aux fruits. Mélangez tous les ingrédients dans votre blender et mixez-les jusqu’à obtention d’une pâte lisse. Poivrez et salez. Présentation : Présentez les tagliatelles avec les dés d’aubergine et une cuiller de pesto aux fruits. Déposez le cabillaud à côté et décorez de quelques feuilles de basilic.

                1. Smelt de boter en bak dekabeljauw, eerst aan de velkant, krokant aan. Draai de vis om en gaar kortonder deksel.
                2. Stoof de aubergineblokjesaan in de olijfolie en gaar verder onder deksel.
                3. Kook de tagliatellebeetgaar in ruim kokend water.
                4. Maak de fruitpesto. Mengalle ingrediënten in uw blender en mix tot een gladde pasta. Breng op smaak metpeper en zeezout.
                5. Presentatie : Presenteer de tagliatellemet aubergineblokjes en een lepel van de fruitpesto.
                6. Schik er de kabeljauw bijen presenteer met enkele basilicumblaadjes.

                Miammmm

                Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

                Enjoy !

                Gratis levering

                gewoon thuisbezorgd!

                Beveiligde betalingen

                Bancontact / Visa / Mastercard

                Verzorgde verzending

                in een mooi pakket

                Personaliseer uw boodschap

                bij uw pakket