Plats
Gebakken zeebaars, Cappellini en rode paprika
Ontdek dit recept voor gebakken zeebaars met capellini en rode paprika.

Ingrediënten
- 800 g beetgaar gekookte cappellini
- 8 zeebaarsfilets van 80 g ontschubd en ontgraat
- 50 g boter
- 400 g erwten gekookt
Voor de saus
- 400 g rode paprikablokjes
- 1 teentje look
- 1 grote banaansjalot
- 4 dl groentebouillon
- 200 g Perzikencompote MATERNE
- Verse rozemarijnblaadjes
Bereiding
- Maak de saus: Versnipper de look en sjalot en stoofsamen met de paprika en rozemarijnblaadjes aan in olijfolie. Doe er de Perzikencompote bij en de bouillon. Laat 10 min zacht doorkoken en mix glad. Passeer desgewenst. Werk af met de erwten en warm er de cappellini door.
- Smelt de boter en bak er de zeebaarsfilets in aan.
- Presentatie: Schik de pasta met daarbij de zeebaarsfilets.
- Werk af met de saus en enkele rozemarijnblaadjes.
Miammmm
Recept gemaakt par Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share