Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Plats

Gebakken zeebaars, Cappellini en rode paprika

Ontdek dit recept voor gebakken zeebaars met capellini en rode paprika.

Bar cuit au four, cappellini et poivron rouge
Ingrediënten
  • 800 g beetgaar gekookte cappellini
  • 8 zeebaarsfilets van 80 g ontschubd en ontgraat
  • 50 g boter
  • 400 g erwten gekookt

Voor de saus

  • 400 g rode paprikablokjes
  • 1 teentje look
  • 1 grote banaansjalot
  • 4 dl groentebouillon
  • 200 g Perzikencompote MATERNE
  • Verse rozemarijnblaadjes

Bereiding

Maak de saus: Versnipper de look en sjalot en stoofsamen met de paprika en rozemarijnblaadjes aan in olijfolie. Doe er dePerzikencompote bij en de bouillon. Laat 10 min zacht doorkoken en mix glad.Passeer desgewenst. Werk af met de erwten en warm er de cappellini door. Smelt de boter en bak er de zeebaarsfilets in aan. Presentatie: Schik de pasta met daarbij de zeebaarsfilets. Werk af met de saus en enkele rozemarijnblaadjes.

  1. Maak de saus: Versnipper de look en sjalot en stoofsamen met de paprika en rozemarijnblaadjes aan in olijfolie. Doe er de Perzikencompote bij en de bouillon. Laat 10 min zacht doorkoken en mix glad. Passeer desgewenst. Werk af met de erwten en warm er de cappellini door.
  2. Smelt de boter en bak er de zeebaarsfilets in aan.
  3. Presentatie: Schik de pasta met daarbij de zeebaarsfilets.
  4. Werk af met de saus en enkele rozemarijnblaadjes.

Miammmm

Recept gemaakt par Stefaan Daeninck voor Materne.

Enjoy !

Ook nu

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket