Plats
Gebakken zeebaars, capellini en rode paprika
Ontdek dit recept voor gebakken zeebaars met capellini en rode paprika.
Ingrediënten
- 800 g beetgaar gekookte capellini
- 8 zeebaarsfilets van 80 g, ontschubd en ontgraat
- 50 g boter
- 400 g gekookte erwten
Voor de saus
- 400 g blokjes rode paprika
- 1 teentje look
- 1 grote banaansjalot
- 4 dl groentebouillon
- 200 g perzikencompote van Materne
- Verse rozemarijnblaadjes
Bereiding
- Maak de saus: Versnipper de look en sjalot en stoof samen met de paprika en rozemarijnblaadjes aan in olijfolie. Doe er de perzikencompote bij en de bouillon. Laat 10 min zacht sudderen en mix glad. Passeer desgewenst. Werk af met de erwten en roer er de capellini door.
- Smelt de boter en bak er de zeebaarsfilets in aan.
- Presentatie: schik de pasta en de zeebaarsfilets op het bord.
- Werk af met de saus en enkele rozemarijnblaadjes.
Hmmm
Recept samengesteld door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy!
Liked this? Share