Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Plats

Risotto, tarbot, rabarbersausje

Ontdek ons recept voor risotto met tarbot en een zoete saus met rabarbercompote uit Materne.

Risotto, turbot, sauce à la rhubarbe
Ingrediënten
  • 4 porties tarbotfilet van 160 g

Voor de risotto

  • 1 sjalot fijngesnipperd
  • 5 cl olijfolie
  • 250 g risottorijst (ronde korrel, type Arborio)
  • 8 dl groente/champignonbouillon

Voor de saus

    Bereiding

    Stoof de sjalot en de rijst glazig in de olijfolie ineen platte pan. Giet er telkens een pollepel bouillon bij en laat de rijst wellen.Doe dit tot de bouillon is opgenomen. Maak de saus: Reinig en snijd de ajuinen in ringen enkook ze gaar in de bouillons. Werk af met de Rabarbercompote en olijfolie.Breng op smaak met peper en zout.Stoom de tarbotfilets gaar. Stoom de tarbotfilets gaar. Presentatie : Schik de risotto met daarop de tarbot. Werk af met het sausje.

    1. Stoof de sjalot en de rijst glazig in de olijfolie ineen platte pan. Giet er telkens een pollepel bouillon bij en laat de rijst wellen.Doe dit tot de bouillon is opgenomen

    2. Maak de saus: Reinig en snijd de ajuinen in ringen enkook ze gaar in de bouillons. Werk af met de Rabarbercompote en olijfolie.Breng op smaak met peper en zout.Stoom de tarbotfilets gaar.

    3. Stoom de tarbotfilets gaar.

    4. Presentatie : Schik de risotto met daarop de tarbot. Werk af met het sausje.

    Miammmm

    Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

    Enjoy !

    Gratis levering

    gewoon thuisbezorgd!

    Beveiligde betalingen

    Bancontact / Visa / Mastercard

    Verzorgde verzending

    in een mooi pakket

    Personaliseer uw boodschap

    bij uw pakket