Goûters
Churros met de lekkerste ananassalsa
Churros met ananassaus, een "knapperig" genot

- Prep 30 min
- Serving 4 pers
- Time 150 min
Ingrëdienten
-
200 g melk50 g boter200 g patisseriebloem3 eierenmespunt zoutmespunt kaneel
Pour la sauce à l’ananas :
- 400 g Ananasconfituur Materne
- 5 g kaneelpoeder
- verse munt
Bereiding
- Maak de churros: Laat de melk opkoken samen met de boter, het zout en de kaneel. Zeef er de bloem bij en laat even drogen op een zacht vuur. Spatel er nu één voor één de eieren bij tot je een stevig beslag bekomt. Doe in een spuitzak met een gekartelde spuitkop. Plaats gedurende 2 uur in de koelkast.
- Spuit repen van ongeveer 8 à 9 cm in een op 180°C voorverwarmde frituur en laat mooi goudbruin bakken. Laat mooi uitlekken.
- Hak de munt fijn en meng samen met de kaneel door de ananasconfituur.
- Smakelijk :)
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share