
Apéros
Christmas
Christmas
Foie gras of faux gras op geroosterd briochebrood met vijgenconfituur Nostalgie
Foie gras of faux gras is ongetwijfeld de nummer 1 gerechten van het einde van het jaar. Dit product, zowel verfijnd als heerlijk, verrast de smaakpaletten van de fijnste fijnproevers. Met wat kan je deze lekkernij het best combineren? Met de overheerlijke vijgenconfituur Nostalgie van Materne natuurlijk! Tover dit recept om tot een feestelijke maaltijd in een oogwenk.

- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
- Time 15 min
Ingrediënten voor 4 personen
- briochebrood
- vijgenconfituur Nostalgie
- 2 à 4 sneetjes foie gras of faux gras
Bereiding
-
Snijd van het briochebrood sneetjes met een gemiddelde dikte en rooster ze lichtjes.
-
Als je dat wenst, kun je een uitsteekvorm gebruiken om je toast een mooie vorm te geven.
-
Snijd de foie of faux gras in stukjes en leg die op het briochebrood. Garneer vervolgens met vijgenconfituur Nostalgie.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !
Liked this? Share