Cake à la coco et confiture Nostalgie fraise
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 4 pers
  • Time 45 min

Kokoscake met aardbeienconfituur Nostalgie

Ingrédients pour 1 cake
  • 125 g tarwebloem
  • 125 g kokospoeder + een beetje voor de versiering
  • 230 g zachte boter
  • 1 tl bakpoeder
  • 4 eieren
  • 230 g lichtbruine rietsuiker met vanille
  • Topping : aardbeienconfituur Nostalgie
                      Bereiding

                      Cake à la coco et confiture Nostalgie fraise


                      1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

                      2. Meng in een kom de suiker met de eieren.

                      3. Voeg de zachte boter en vervolgens de bloem en het kokospoeder toe. Meng om een homogene bereiding te krijgen.

                      4. Giet het deeg in een cakevorm.

                      5. Zet gedurende 45 minuten in de oven op 180 °C. Haal de cake uit de vorm wanneer ze lauw of afgekoeld is.

                      6. Bestrooi ze met kokospoeder en serveer de stukken met aardbeienconfituur Nostalgie erbij.

                      Cake à la coco et confiture Nostalgie fraise


                      Cake à la coco et confiture Nostalgie fraise

                      Miammmm

                      Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

                      Enjoy !