Kokoscake met aardbeienconfituur Nostalgie
Wat is er beter dan een smeuïge cake op een koude winter dag om je op te vrolijken?Ontdek dit gemakkelijk recept, waarbij de exotische geur van kokosnoot en de authentieke geur van de Nostalgie aardbei confituur van Materne de perfect match vormen. Wie kan weerstaan aan een tweede stuk van deze heerlijke cake?
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
- Time 45 min
Ingrédients pour 1 cake
- 125 g tarwebloem
- 125 g kokospoeder + een beetje voor de versiering
- 230 g zachte boter
- 1 tl bakpoeder
- 4 eieren
- 230 g lichtbruine rietsuiker met vanille
- Topping : aardbeienconfituur Nostalgie
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng in een kom de suiker met de eieren.
-
Voeg de zachte boter en vervolgens de bloem en het kokospoeder toe. Meng om een homogene bereiding te krijgen.
-
Giet het deeg in een cakevorm.
-
Zet gedurende 45 minuten in de oven op 180 °C. Haal de cake uit de vorm wanneer ze lauw of afgekoeld is.
-
Bestrooi ze met kokospoeder en serveer de stukken met aardbeienconfituur Nostalgie erbij.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !