Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Plats

Kippenbouten gemarineerd in abrikozen-nectarineconfituur, rozemarijn en dragon

Ontdek ons heerlijke recept voor kippenbouten gemarineerd in abrikozen-nectarineconfituur, rozemarijn en dragon. Een echte lekkernij!
Pilons de poulet marinés à la confiture d’abricot-nectarine, romarin & estragon
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 60 min
Ingrediënten voor 4 kippenbouten:  
  • 4 kippenbouten
Voor de marinade:
    Bereid de marinade:

    1. Meng alle ingrediënten en voeg de versnipperde kruiden toe.
    2. Verdeel het mengsel over de kip en zet alles gedurende minstens 1 uur in de koelkast.
    3. Bak de kippenbouten 15 à 20 minuten op de barbecue en draai ze regelmatig om.

    Miammmm

    Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

    Enjoy !

    Gratis levering

    gewoon thuisbezorgd!

    Beveiligde betalingen

    Bancontact / Visa / Mastercard

    Verzorgde verzending

    in een mooi pakket

    Personaliseer uw boodschap

    bij uw pakket