Plats
Kippenbouten gemarineerd in abrikozen-nectarineconfituur, rozemarijn en dragon
Ontdek ons heerlijke recept voor kippenbouten gemarineerd in abrikozen-nectarineconfituur, rozemarijn en dragon. Een echte lekkernij!
- Difficulty simple
- Serving 4 pers
- Time 60 min
Ingrediënten voor 4 kippenbouten:
- 4 kippenbouten
Voor de marinade:
- 10 el olijfolie
- 1 el lightconfituur met abrikozen en nectarines
- 1 takje dragon
- 1 takje rozemarijn
- 1/2 versnipperde rode ui
- Peper en zout
Bereid de marinade:
- Meng alle ingrediënten en voeg de versnipperde kruiden toe.
- Verdeel het mengsel over de kip en zet alles gedurende minstens 1 uur in de koelkast.
- Bak de kippenbouten 15 à 20 minuten op de barbecue en draai ze regelmatig om.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !
Liked this? Share