Nems à la sauce au chocolat

Nems met chocoladesaus

Ingrediënten (voor 16 loempia's)

Voor de chocoladesaus

              Voorbereiding
              Open een vel loempiadeeg en leg een paar lepels appelmoes in het midden, samen met een paar tijmblaadjes. Bestrijk de randen van het loempiadeeg met een beetje water en rol dicht tot een envelop. Maak de uiteinden vochtig en rol weer op tot een mooi rolletje. Verwarm de pralinéchocolade met het appelsap en voeg de gin of wodka toe, maar laat het niet koken (je kunt ook een magnetron gebruiken). Bak de loempia's in een pan in een beetje neutrale olie tot ze knapperig zijn. Presentatie: Serveer elk 4 loempia's met warme chocoladesaus.
              1. Open een vel loempiadeeg en leg een paar lepels appelmoes in het midden, samen met een paar tijmblaadjes. Bestrijk de randen van het loempiadeeg met een beetje water en rol dicht tot een envelop. Maak de uiteinden vochtig en rol weer op tot een mooi rolletje.
              2. Verwarm de pralinéchocolade met het appelsap en voeg de gin of wodka toe, maar laat het niet koken (je kunt ook een magnetron gebruiken).
              3. Bak de loempia's in een pan in een beetje neutrale olie tot ze knapperig zijn.
              4. Presentatie: Serveer 4 loempia's elk met warme chocoladesaus.

              Miamm

              Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

              Veel plezier!